Embrion la 9 saptamani-de ce il ucidem prin avort?!

9 saptamani

Daca asa arata un embrion la 9 saptamani si avortul in Romania este permis pana la 14 saptamani, nu inteleg cum pot unii sustine ceea ce nici stiinta nu mai tagaduie: ceea ce ucidem prin avort este o noua viata, o noua fiinta umana, aflata inca in uterul mamei, nicidecum „un ghem sau o aglomerare de celule”! (Nota: omul are suflet din momentul conceptiei, atunci incepe viata noastra, a tuturor!!!).

Nu mediul (intrauterin sau extrauterin) in care te afli iti confera titulatura de „om”! Indiferent unde suntem si in ce stadiu de dezvoltare umana ne aflam, tot oameni ramanem!

De parca nu tot om esti in pantecele mamei la 2 saptamani, sau la 13 saptamani, sau la 4 luni, sau la 6 luni, sau la 9 luni, sau in momentul nasterii, sau la 3 luni dupa nastere, sau la 1 an de viata extrauterina (s-o numim astfel), sau la 3 ani, sau la 7 ani cand mergi la scoala, sau la varsta adolescentei cand se iveste prima dragoste, sau la 18 ani, sau la 21, sau la 33, sau la 40, sau la 65, sau la 88, sau la 100, etc.

Ar fi absurd sa sustinem ca la 3 zile in pantece nu suntem la fel de oameni ca la 7 ani, de exemplu!

Cine poate afirma cu mana pe inima ca in tot acest timp noi nu suntem oameni??

Sau ca la 2 saptamani in pantece nu esti tot viata ce asteapta sa fie lasata sa creasca si sa se dezvolte in vederea nasterii si a vietuirii pe acest pamant???

Radu

Publicat de brb.D.K.

ultimul.visator

Creează-ți site-ul web la WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: