Sarcină NEDORITĂ?

Atunci cand te confrunti cu o sarcina nedorita, probabil ca prima solutie care-ti vine in minte este aceea de a scapa de copil. Dar, este avortul cea mai buna varianta? Este aceasta si decizia inimii tale?

TE-AI GANDIT SI LA ALTE OPTIUNI?
Crezi ca pastrarea copilului sau adoptia pot fi solutii si pentru tine?
De ce vrei sa avortezi? Poate ca te temi de ceea ce vor spune cei din jurul tau cand vor afla ca esti insarcinata; poate crezi ca este o conditie pentru salvarea relatiei cu partenerul tau (tatal copilului tau); poate consideri ca nu este timpul potrivit sa ai un copil sau poate te temi de reactia parintilor tai. Pot fi si alte motive. Dar pot fi oare acestea atat de importante, incat sa te determine sa decizi moartea unei fiinte, care nu are nici o vina ca exista, si care depinde in totalitate de alegerea ta?

Iti dai seama ca doua vieti sunt in joc: a ta si a copilului tau? Intarzierea numai cu o saptamana a menstruatiei si rezultatul pozitiv la testul de sarcina, inseamna deja trei saptamani de sarcina. Acum inima copilului tau bate. Nu poti ignora faptul ca viata copilului incepe in momentul conceptiei! Esti sigura ca vrei sa salvezi viata ta cu pretul altei vieti?

Ce este avortul? Procedura de avort se realizeaza in Romania preponderent prin chiuretaj. Consecintele imediate ce pot aparea sunt: dureri, perforarea uterului, hemoragie, iar ca efecte secundare apar infectii uterine, sterilitate, etc.
Sentimentul de usurare resimtit imediat dupa avort este inlocuit de ani grei de suferinta si regret. Vor aparea sentimente de vinovatie, manie, tristete si disperare, stari depresive, cosmaruri, sentimentul de pierdere si gol interior.

Nu crezi ca pastrarea copilului ar putea fi o solutie pentru tine?

Te-ai gandit la bucuria pe care ti-ar putea-o da un copil, nu numai tie, dar si partenerului tau sau parintilor tai, mai tarziu? Stii ca atunci cand perspectiva unei casatorii nu exista, sau situatia materiala este cu adevarat un obstacol, exista totusi o sansa pentru copilul tau: adoptia? Sunt foarte multe cupluri care isi doresc un copil si nu-l pot avea. „Sacrificiul” de a-ti da copilul spre adoptie, merita asumat in comparatie cu varianta avortului. Copilul tau are sansa de a trai, iar tu nu vei purta pe umeri povara unei ucideri.

TU POTI OFERI COPILULUI TAU SANSA DE A TRAI!

Provita Gorj

P.S.: Daca te putem ajuta in vreun fel, scrie-ne la: provitatj@gmail.com.

Publicat de brb.D.K.

ultimul.visator

Creează-ți site-ul web la WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: