Vaccinul Gardasil 2

” Adevarul despre Gardasil, este cu totul altul:

In SUA unde s-a incercat deja administrarea „obligatorie” a vaccinului Gardasil, de catre politicieni vanduti cartelului farmaceutic, initiativa a fost deja invinsa, in toate statele in care-a fost propusa.

http://southernstudies.org/facingsouth/2007/05/texas-governor-defeated-on.asp
Cetatenii si-au dat seama ca un vaccin netestat pe termen lung si cu efecte secundare nestiute, sau stiute si deliberat ascunse, nu este sigur si nici necesar, mai ales injectat fetelor de doar 9 ani.

Efectele observate imediat, au fost dezvoltarea artritei in 9 femei, din cele peste 11.000 care au participat intr-un studiu clinic de scurta durata.

Chiar si pentru o femeie activa dpv sexual, vaccinul reprezinta un risc imens pe termen lung.

Infectia cu HPV este prevenibila prin alte mijloace ca si monogamia, testarea, etc.

Daca femeia a contractat totusi HPV, acesta este detectabil cu un simplu test Pap, iar anormalitatile cervicale pot fi prevenite inainte de-a se transforma in tumori maligne.

In plus, in peste 90% din cazuri, virusul este eliminat complet din organism, la nastere, fara ca si copilul sa fie afectat. „
” Cuvantul „obligatoriu” nu este in ghilimele degeaba:

NIMENI nu va poate forta sa va injectati Dvs. sau copiii Dvs. impotriva propriei vointe. Si in Romania, ca si in SUA, se poate alege exceptia pe baza religioasa de la vaccinari, lucru facut deja de multe grupuri si indivizi cu toate vaccinurile.

Nu degeaba rata autismului la copii, in acele populatii este zero.

Mai multe informatii atat despre Gardasil, cat si despre alte vaccinuri, gasiti aici:
http://www.909shot.com/

Sursa: grupul Yahoo! Provita

Publicat de brb.D.K.

ultimul.visator

Creează-ți site-ul web la WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: