Descrierea grupului Yahoo! provita

Descriere:

DESCARCATI COLECTIA „ALEGE VIATA”
–––––––-

„Marturisim ca viata este un dar de la Dumnezeu; El este Autorul, Creatorul si Izvorul ei, al vietii omului, ca si al intregii biosfere. Viata umana se intoarce la Cel ce a dat-o; cel ce se bucura de dar nu poate dispune de viata, nici nu o poate suprima.”

Conceptia „provita” („prolife”) marturiseste ca viata incepe in momentul conceptiei si este sacra si inviolabila, fiind un dar de la Dumnezeu.

Noi, persoanele si organizatiile care impartasim aceasta conceptie, ne angajam sa aparam si sa promovam viata in toate stadiile acesteia si ne pronuntam impotriva oricarei actiuni care are rolul de a impiedica sau intrerupe ciclul vietii, in faza ei initiala (AVORTUL), adulta (CRIMA, SUICIDUL), ori finala (EUTANASIA si SINUCIDEREA ASISTATA).

Grupul „PROVITA” este cea mai mare comunitate virtuala provita romaneasca si isi propune sa indeplineasca urmatoarele functii:
– newsletter, prin difuzarea de stiri si anunturi privind activitati ale organizatiilor pro-vita, care apara si promoveaza valorile vietii si ale familiei, din Romania si strainatate;
– spatiu dedicat discutiilor intre persoanele cu opinii provita.

Grupul este administrat de asociatiile Provita Bucuresti si Provita Craiova.

Publicat de brb.D.K.

ultimul.visator

Creează-ți site-ul web la WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: