Grupul de discutii provitagorj

http://groups.yahoo.com/group/provitagorj/

Acesta este un grup de discutii cu caracter local si regional, al Asociatiei crestin-ortodoxe „ProVita pentru nascuti si nenascuti” filiala Gorj, cu sediul in Tirgu-Jiu, str. Republicii, nr. 1 ( Magazin „Candela” – mandarda), jud. Gorj, Romania.
Website: www.ProVitaTarguJiu.ro.
Contact: provitatj@gmail.com.
Telefon: 0727.781691(Radu).

Este dedicat membrilor, voluntarilor si simpatizantilor ProVita Gorj, cat si celor interesati de miscarea pentru viata, impotriva avortului, in municipiul Tg-Jiu, orasul Rovinari si in judetul GORJ.

In ce credem noi?
„Marturisim ca viata este un dar de la Dumnezeu; El este Autorul, Creatorul si Izvorul ei, al vietii omului, ca si al intregii biosfere. Viata umana se intoarce la Cel ce a dat-o; cel ce se bucura de dar nu poate dispune de viata, nici nu o poate suprima.”

Conceptia „provita” („prolife”) marturiseste ca viata incepe in momentul conceptiei si este sacra si inviolabila, fiind un dar de la Dumnezeu.

Noi, persoanele si organizatiile care impartasim aceasta conceptie, ne angajam sa aparam si sa promovam viata in toate stadiile acesteia si ne pronuntam impotriva oricarei actiuni care are rolul de a impiedica sau intrerupe ciclul vietii, in faza ei initiala (AVORTUL), adulta (CRIMA, SUICIDUL), ori finala (EUTANASIA si SINUCIDEREA ASISTATA).

Grupul „PRO_VITA_Gorj”, comunitate virtuala provita romaneasca, locala si regionala, isi propune sa indeplineasca urmatoarele functii:
newsletter, prin difuzarea de stiri si anunturi privind activitatile organizatiei noastre, care apara si promoveaza valorile vietii si ale familiei si isi desfasoara activitatea cu precadere in Tg-Jiu, Rovinari si in jud. Gorj;
grup intern dedicat membrilor asociatiei, pentru o comnunicare mai buna si mai rapida si o mai eficienta coordonare a activitatilor provita desfasurate de noi;
spatiu dedicat discutiilor intre persoanele cu opinii provita, propuneri si organizare de actiuni, etc.

Grupul este non-denominational (deschis persoanelor de orice confesiune). Respectul si toleranta fata de ceilalti sunt apreciate.

TOTUSI, A SE AVEA IN VEDERE ca asociatia si implicit, grupul, promoveaza conceptia ortodoxa despre VIATA!

Grupul este administrat de asociatia ProVitaGorj.

Vizitati si:
Avort.ro – Adevarul despre avort, marturii
Cultura vietii – Stiri si comentarii
Materiale provita

„Biblioteca virtuala” cu materiale pentru viata

ProVita Bucuresti

Provita Craiova

Grupul Yahoo! Provita

Publicat de brb.D.K.

ultimul.visator

Creează-ți site-ul web la WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: