Pentru cei cu inimă bună…

Doamne ajuta,

Va deranjez in legatura cu o cunostinta de-a mea care are nevoie urgenta si de ajutorul dumneavostra. Este vorba despre o fosta membra ASCOR. Dansa are probleme cu inima si trebuie sa faca cat mai curand posibil operatia pentru schimbarea stimulatorului cardiac (aparat care ajuta la reglarea batailor inimii). De sambata 03 martie se afla la Spitalul Fundeni si asteapta sa fie operata. Operatia costa 400 de ron. Pana acum s-au strans doar 80 ron. Are nevoie de restul de bani cat mai repede, altfel nu se poate opera. Din cauza problemelor de sanatate nu poate lucra.

Pentru mai multe detalii va rog sa o contactati pe dansa la unul din numerele sale de telefon : 0724.881.795 (Vodafone) sau 0762.107.791 (Cosmote) – Ghetu Aura Iuliana sau pe mine, 0729.455.356 (Vodafone) – Victor Niculae pentru a stabili cum facem cu strangerea banilor, deoarece dansa nu are un cont bancar.

Orice ajutor e binevenit. Domnul sa va rasplateasca osteneala.

Doamne ajuta!

Cu ajutorul lui Dumnezeu am reusit sa strangem suma necesara pentru operatia de schimbare a stimulatorului cardiac pentru doamna Aura – Iulia Ghetu. Va multumim mult pentru ajutor.

Dumenezeu sa va rasplateasca jertfa si osteneala. Post cu folos.

Doamne ajuta!

Publicat de brb.D.K.

ultimul.visator

Creează-ți site-ul web la WordPress.com
Începe
%d blogeri au apreciat: